Multifunkciolani ormani za skladištenje

Ormani iz naše ponude imaju višestruku upotrebu. Tako svoje mesto mogu pronaći i u kancelarijama, domovima, školama, bibliotekama i ostalo. Izrađeni su od najkvalitetnijih materijala, koje odlikuje visoka izdržljivivost i stabilnost, pa nije ni čudo što imaju široku upotrebu.

Ukoliko su Vam potrebni ormani za sigurno čuvanje Vaših dokumenata, datoteka ili stvari, možemo Vam ponuditi različite modele prema Vašim potrebama. Ormani za skladištenje su izrađeni su od visokokvalitetnog metala, zavarene konstrukcije, sa modularnim policama i vratima iznutra. Svi ormani se isporučuju sa policama koje se mogu instalirati na bilo koji položaj unutar ormana, bez upotrebe bilo kojeg alata. Vrata su izrađena sa mehanizmom za zaključavanje u dve tačke, tako da su svi dokumenti i sve stvari koje želite da skladištite unutra veoma osigurane.

Odlučite se za iznajmljivanje vrhunskih ormana za skladištenje Vaših stvari, već danas! Naša ponuda obuhvata različite modele ormana za iznajmljivanje, prema dimenzijama i izgledu.

Iznajmljivanje ormana - OFFICE2GO Rent

Office2Go Rent