Izaberite vaš najamni period

Kupovina nameštaja može biti veliko opterećenje, naročito kada se često selite ili ukoliko želite da ispratite najnovije trendove kada je enterijer u pitanju. Pročitajte koje su to prednosti iznajmljivanja nameštaja i u kojim situacijama je bolje i isplativije izabrati ovu opciju.

Komfor

Proces iznajmljivanje nameštaja je jednostavan i brz. Nema potrebe da trošite svoje vreme na posećivanje velikog broja salona kako biste pronašli komad nameštaja koji Vam najviše odgovara, takođe ćete izbeći i samostalnu montažu robe koju ste naručili. Možete nas kontaktirati putem e-mail adrese ili jednostavno pozvati, mi ćemo Vam u kratkom roku dostavili i montirati nameštaj na Vašoj lokaciji.

Dugoročno iznajmljivanje

Nameštaj nije pogodan samo za kratkoročno već i za dugoročno iznajmljivanje, to znači da, ukoliko želite, komade nameštaja iz naše ponude možete iznajmiti na par nedelja, nekoliko meseci ili godinu dana. Roba se može vratiti po završetku zakupa, bez doplaćivanja.

Fleksibilnost prilikom kupovine

Potrebe potrošača se vremenom menjaju. Iznajmljeni nameštaj i oprema omogućavaju Vam fleksibilnost koju ne možete postići prilikom njihove direktne kupovine, ukoliko budete želeli da osvežite svoj nameštaj, to možete uraditi znatno lakše uz manje troškova.

Isplativost

Ulaganje velike sume novca za kupovinu nameštaja mnogim ljudima više nije isplativo. S druge strane, lako možete iznajmiti nameštaj i uređaje za dom po znatno nižoj ceni. Širok dijapazon cena i veliki izbor raspoloživog nameštaja je velika prednost.

Kvalitet

Nameštaj koji nudimo za iznajmljivanje nije star niti polovan. U pitanju je kvalitetan nemački brend, a u našoj ponudi možete pronaći širok izbor stolica, klupa, stolova i kreveta za sve prilike, kao i celokupan kancelarijski nameštaj.

Iznajmljivanje nameštaja

Office2Go Rent